És mégis figyelek rád... - IV.

2013. február 15.
Sziasztok!
Hétvége lévén, meghoztam az új fejezetet. Ez a hét egészségügyi szempontból nekem nem volt valami jó, igencsak megbetegedtem, levert lettem, de remélem, nektek azért jobban telt! :) Vagy ha nem is, a hétvége enyhít rajta valamelyest.
Gyorsan elmondom, hogy az oldalsávba felkerült egy "Köszönetfal" nevű menü, tekerjetek egy kicsit lejjebb! ;)
Néhány szóban a fejezetről: megtörténik benne az, amire már az első sorok óta várunk: hogy a főszereplőink találkozzanak egymással! Ezért hát nem is húznám sokáig az időt, hagyom, hadd olvassatok nyugodtan. :D
Az előző fejezethez érkezett hozzászólásokra válaszoltam, köszönöm! ♥
A fejezetet, most is, mint mindig, Angel bétázta, köszönet neki! 
Jó olvasást, remélem, elégedettek lesztek ;)
Puszi :)
N.

IV.

Zene:

                           "I'm telling you that, it's never that bad,
                                           Take it from someone who's been where you're at..."


– A kék sarokban Macey Lafette, a Mornin’Café műsorvezetője – harsogta a mikrofonba lelkesítően Xavier –, a piros sarokban pedig Josh Hutcherson, Az éhezők viadala ifjú titánja. Tisztelt hölgyeim és uraim, kezdődjön hát az összecsapás!
Hogy hogyan is kerültünk ebbe a rettenetesen kínos helyzetbe? Még elmesélni is kellemetlen! Szóval Josh ügynöke megkereste a rádiónkat, és kért egy interjút, aminek a végén el kellene ásnunk a csatabárdot. Ez a reklám nekik is jól jött a film előtt, meg nekünk is, de most már mindketten azon voltunk, hogy befejezzük ezt a játékot. Először nem akartam elfogadni az ajánlatot, mert a hátam közepére sem kívántam a további csatározásainkat, végül, főnöki nyomás és a józanész hatására mégis igent mondtam. Ha így vége lehet ennek, akkor miért ne?
Aztán hirtelen eljött az interjú reggele, kivételesen nem kellett olyan korán kelnem, szunyókálhattam egy órával tovább is. Legalább már ezért megérte! Magam is meglepődtem rajta, de jó kedvvel ébredtem, vidáman, ami már hónapok óta nem történt meg hétköznap. Hétvégén mindig más volt a helyzet, hisz ki ne szeretne úgy ébredni, hogy „óóó, ma nincs meló?”
Bár eleinte arra gondoltam, hogy szakadt farmerban meg bő pulcsiban megyek dolgozni, végül mégis egy csinosabb, nőiesebb öltözet mellett döntöttem. Na, nem azért, mert bárkit is le akartam venni a lábáról, pusztán csak be akartam váltani a hozzám fűzött reményeket – sokkal jobban lehet vitázni az ellenséggel, ha az ember lánya csinos. Mindent be kell vetni, ezt már régen megtanultam. Miután finoman kisminkeltem magam, csak egy kis ajakfényt és púdert használtam, elindultam a kis Fiatommal. Most, hogy később indultam, sokkal többen voltak az úton, mint általában. Megszoksz valamit, aztán könnyedén kólint fejbe a változás.
Mire a stúdióhoz értem, már annyi időm sem maradt, hogy beugorjak a kis kávézóba egy bögre forró feketéért, ugyanis otthon sem ittam. Bevallom derekasan, lusta voltam megcsinálni. Gondoltam, majd itt, de úgy néz ki, itt sem.
Feltűnő volt, hogy amikor beléptem az ajtón, senki sem volt a szokott helyén. Csend vett körül, és ez itt általában sosem szokott megtörténni. Két délutáni műsorvezető adott műsort most helyettünk, láttam, hogy a hangszigetelt üveg mögött nevetnek valamin. De rajtuk kívül senkit sem láttam.
Egyenesen a „Lézengő” felé indultam, ez egy olyan helyiség, ahol akkor gyűlünk össze, ha semmi különösebb dolgunk nincs, vagy ha van öt percünk pihenni. A „Lézengő” egy nagy terem, tele fotelekkel, asztalokkal és egy nagy kanapéval, amit a srácok általában mindig kisajátítanak maguknak. Egyszer az egyikük, amikor egy éjszakára kitette a barátnője a szűrét hazulról, itt aludt. Ha ez a hely mesélni tudna!
Abban a pillanatban, ahogy beléptem, megláttam háttal nekem, az egyik asztalon ülni, míg a többiek előtte ültek a kanapén, és röhögtek a sztorijain. Aztán Xavier felpattant a jöttömre, és ő is megfordult. Láttam, hogy kicsit elkerekedett a szeme, ahogy rám nézett.
Joshnak elkerekedett a szeme, ahogy végignézett rajtam. Nocsak! Tán nem ilyesmire számított?
– Macey! – köszöntött Xavier, miközben egy papírpoharat nyújtott át. Honnan szerválta? Hisz az előbb még nem volt a kezében semmi! – Kávéztál már? – Minden reggel megkérdezi, és általában mindig ugyanazt felelem. Kivéve ma.
– Köszönöm szépen! – elvettem a poharat, lepattintottam a fedelét, és mélyen beszívtam a kávé illatát. Csak egy reggelt hagyok ki, és máris, hogy hiányzik!
– Hogy aludtál, amore mio?
Josh mentett meg attól, hogy erre az igen kínos kérdésre mindenki előtt válaszolnom kelljen. Komolyan, Xavier mit akar állandóan ezzel az olasz szöveggel? Talán fel kellene világosítanom, hogy ő egyáltalán nem olasz.
– Örvendek a szerencsének, Macey. Josh vagyok – mondta, miközben barátságos mosollyal kezet nyújtott. Egyszerű, fehér pólót, felette világos inget viselt, amit nem gombolt be, meg halványbarna gatyát. A csuklóján néhány fonott, csomózott karkötő. És egy tetoválás.
Ledöbbentem a stílusán, de egyáltalán nem mutattam. Minél kevesebbet tud rólam, annál jobb.
– Én is igazán örvendek. – Kezet ráztunk. Próbáltam igazán kimértnek tűnni, ő meg igazán jó fejnek és kedvesnek. Ezután nem jutott több időnk beszélgetni, mivel alig maradt az adáskezdésig fél óránk. Mindenki ment a dolgára, mi pedig félrevonultunk az egyik kis szobába, megbeszélni az adástervet. A jobb kezemben volt a gumis mappa, rajta a tervvel, a balban pedig a kávé, amit lassan kortyolgattam. Kevés esetek egyike volt, amikor hálát adtam Xavier előrelátásáért. A jobbomon Josh állt, a balomon meg Xavier, és mindkettőjüknek le kellett nézniük rám a vállam felett, mert annyival magasabbak voltak nálam. Csodás volt összezárva lenni velük egy kis helyiségben, ilyen közel.
– Ezt minden reggel így csináljátok? – kérdezte Josh.
– Általában igen. Átfutjuk még egyszer-kétszer az adás menetét, beszélgetünk kicsit a témákról előre, a zenékről, ilyesmik.
– Á, igen, beszélgettek előre – vigyorodott el. – Azt észrevettem.
Felnéztem rá a papírok közül, kissé talán szigorúbban, mint szerettem volna, de vette az adást. Ha ilyen megjegyzéseket fog tenni, akkor nem leszünk jóban. Még az sem tudja majd enyhíteni, hogy mennyire jó illata van. Már akkor megéreztem, mikor közelebb lépett, hogy bemutatkozzon. Édes, de nem bódító. Friss. Mentás.
Találkoztam már néhány hírességgel rádiós munkám során, de egyikük sem volt olyan, mint ő. Egyrészt, általában, akik tudták magukról, hogy milyen baromi fontosak, mindig késtek. Pusztán azért, mert megtehették. Undorító egy szokás egoizmusból váratni a másikat, csak azért, mert tudod, hogy úgyis megteszi. Aztán, a műsor előtt néhány mondatnál sosem beszélgettek velünk többet, mintha mi egy másik, egy alárendelt faj lennénk, de persze a műsorban kedvesek meg bűbájosak voltak, nehogy valaki megsejtsen bármit is. Jött velük a külön fodrászuk meg sminkesük – öcsém, ezt soha nem értettem. Minek egy RÁDIÓADÁSBA sminkes meg fodrász? Ki fogja leszólni az ő frizurájukat, a mikrofon? És általában semmi érdeklődést nem mutattak az iránt, amit mi csináltunk. Merthogy csak azért voltunk az ő szemükben, hogy őket kiszolgáljuk. Egy nagy frászt! Eddig Josh teljesen más példát mutatott, de nem dőltem be neki. Még a jó illatával együtt sem.
Megrendülve vettem tudomásul, hogy a fiúk teljesen jól elvoltak egymással. Poénkodtak! Röhögtek a másik viccén. Ami, azért fura, mert én ezt sosem tudnám elképzelni Xavierrel. Persze, a műsorban más, akkor meg tudom acélozni az akaratomat, és úgy tenni, mintha tényleg jó páros lennénk, de valójában nem voltunk azok. Állandóan menekültem előle, pedig valójában nem is érdemelte ezt meg. Jó srác volt. Csak nem nálam. Talán, ha nem lenne őrülten szerelmes belém, még jó is lenne a kapcsolatunk. Remélem, egyszer azért megtudom. Felemelő lenne úgy élni!
– Min merengtél el annyira, amore mio?
Ó, na, pontosan erről beszéltem.
Azonban mielőtt előállhattam volna egy megsemmisítő válasszal, Josh megelőzött.
– Te beszélsz olaszul? Nagyon király!
– Csak az alapokat tudom, de megértetem magam.
– És mit jelent az amor...?
Amore mio? – nevetett fel Xavier, miközben rám pillantott. – Úgy fordítanám, „szerelmem”.
– Ó! – Josh meglepődött, úgy kapkodta Xavier és köztem a pillantását, mintha nehezére esne elhinni, amit hall. – Sok boldogságot!
Tejóisten! Hát ez már túlmegy minden határon. Kénytelen voltam megvédeni magam. Mert amúgy baromira nem izgat, hogy Josh mit gondol rólam, vagy Xavierről, az viszont már rettenetesen csípte a szemem, hogy BÁRKI széles-e világon azt higgye, hogy vele járok együtt.
– Te meg morta[1] leszel nagyon sürgősen, ha nem fejezed be ezt a süketséget – pillantottam keményen Xavierre. Aztán Joshra néztem. Lehet, hogy durva lesz, amit mondani fogok, viszont elpattant bennem valami, eldurrant az agyam. – Két barátnője van, és egyikük sem én vagyok. A jobb- és balkeze.
Azzal letettem a poharamat az asztalra, és egyenes vonalban az ajtóhoz mentem. Nem néztem rájuk, többet nem is szóltam. Mielőtt becsuktam volna magam mögött, még hallottam, ahogy Josh azt mondja Xaviernek: „soha ne hagyjon el a remény.”[2] Hahahah. Milyen szellemes!

– A kék sarokban Macey Lafette, a Mornin’Café műsorvezetője – harsogta a mikrofonba lelkesítően Xavier –, a piros sarokban pedig Josh Hutcherson, Az éhezők viadala ifjú titánja. Tisztelt hölgyeim és uraim, kezdődjön hát az összecsapás!
– Macey, először is, hadd mondjak köszönetet, hogy itt lehetek veletek a műsorban! Ez csúcs, nagyon tetszik. Ha egyszer megunom a színészetet, feltétlen rádiós leszek! – nézett rám a mikrofonja mögül Josh. Most egymás mellett ültünk. Xavier őszintén felnevetett, én meg csak muszájból. Valahogy nehezemre esett komolyan venni a szavait.
– Nos, nem is tudom, talán el tudok intézni neked egy délelőtti kívánságműsort... – Aki nálunk dolgozik, az tudja, hogy a kívánságműsorok nem számítanak valami nagy melónak, mert a hallgató alakítja a műsort, és nem mi. Általában nem igazán szeretik a rádiósok.
– Úgy tudom, sőt mindenki úgy tudja, hogy azért gyűltünk ma itt össze... Ó, nem – nevetett Xavier a saját viccén. – Ez nem jó kezdés, hisz nem egy esküvőről van szó! Szóval, úgy tudom, van némi megbeszélnivalótok egymással a Twitter-háború után. Ki szeretné kezdeni? Macey, Josh?
Intettem neki, hogy kezdheti ő, majd reagálok rá valamit.
– Igazság szerint, amikor visszahallgattam az adást, óriásit röhögtem. Mert egyáltalán nem számítottam ilyesmire. Tetszett, mert olyan spontán volt.
– Csak azt ne mondd, hogy örömtáncot is jártál miatta!
– Azt éppen nem. De mindig jólesik, ha ilyen egy ilyen gyönyörű nő velem foglalkozik.
Ha! Mit képzel magáról? Ilyen stílusban próbál nekem bókolni? Egy ilyen műsor közben? Meg amúgy is! Így mindenki azt gondolja róla, hogy „óóó, hát ilyen egy igazi férfi” én meg leszek a gonosz boszorkány ebben a mesében, aki minden jónak az elrontója. Miközben én vagyok itt az egyetlen normális! Xavier szeme összeszűkült, de megjegyzés nélkül hagyta a dolgot. Megjegyzés nélkül kellett hagynia a dolgot.
– Az üzenetedből a közösségi portálon nem erre következtettem.
– Az csak egy kis ártatlan hecc volt. Akkor még nem találkoztunk.
És az volt az egészben a legrosszabb, hogy közben olyan angyalian mosolygott! Mintha én lennék az áhított ajándék, amit hétéves kissrác korában nem talált meg a karácsonyfa alatt. Ha nem ebben a helyzetben lettünk volna, talán még el is hiszem.
– Ha így folytatod, még a végén beléd szeretek!
Ironikusnak szántam, de ő komolyan vette. Xavier majdnem lefordult a székből meglepetésében, aztán újra átvette a szót, miközben mi sokat sejtetően néztünk egymásra Joshsal.
– Úgy hangzik, mintha ti már elástátok volna azt a csatabárdot!
– Sőt, már az esküvőt tervezzük – jelentettem be epésen. A fiúk nevettek, úgy tűnt, értékelik a humoromat.
– Remélem, meghívtok majd!
Gyors témaváltás következett, és Xavier Az éhezők viadaláról faggatta Josht. Hogy milyenek voltak a munkálatok, milyen volt Peeta bőrébe bújni, meg hogy mennyi hasonlóság van köztük. Ez volt az első pont, ahol élvezettel hallgattam, amit Josh mondott. Érdekes volt. Mindig is nagyra becsültem a színészeket, elkápráztatott, hogy mikre képesek egy-egy szerep miatt. Én például sosem tudnám eljátszani, hogy egy másik ember vagyok, nemhogy mondjuk még felkészülni is rá! Valahol olvastam, hogy sokan hónapokig készülnek arra, hogy eljátszanak egy karaktert. Mások meg heteket töltenek kemény edzésekkel, gyúrással, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. A másik dolog meg a kamera. Utáltam! Még azt sem szerettem, ha fényképeznek. Lámpalázas lettem, sosem tudtam, hogy mit is kéne csinálnom ahhoz, hogy természetes legyek, ettől pedig borzasztóan természetellenes lettem.
– Azt olvastam – szóltam bele a beszélgetésbe én is –, hogy sokan nem preferálnak téged Peeta szerepére. Állítólag még valami fanklub is alakult ellened.
– Igen – sóhajtott nagyot Josh. Néhány másodperces jelentőségteljes csend. Akármilyen jó színész is, most nem tudta elrejteni a csalódottságát, ami egy pillanatra villant fel a szemeiben. – Sajnos, sokan nem tudnak elképzelni Peetaként. Ez eleinte csak abból fakadt, hogy természetesen barna a hajam, Peeta pedig szőke, ugye.
– Homokszőke – pontosítottam. Josh őszinte csodálkozással pillantott rám.
– Igen, pontosan. De a mesterfodrászok megoldották ezt a problémát. Sajnálom, hogy sokan úgy gondolják, nem felelek meg az elvárásoknak. Minden tőlem telhetőt megtettem – mondta végül, és láttam a mosolyából, hogy lezárta a témát. Ez azért elég ramaty érzés lehet: sokan utálják, csak azért, mert egy könyvkaraktert nem így képzeltek el.
– Ez minden bizonnyal kiderül néhány hét múlva – szólalt meg újra Xavier, Josh korábbi filmjeire terelve a szót. Kiderült, hogy láttam is egy filmjét, amiben még kissrácként játszott, csak nem emlékeztem rá.
Mindent összevetve, nem is volt olyan rossz, mint amire számítottam.



[1] Halott (olasz)
[2] Részlet Az éhezők viadalából („Soha ne hagyjon el benneteket a remény!”)

22 megjegyzés:

  1. Jajj Nilluska:) Remélem minnél hamarabb meggyógyulsz, küldöm neked az Árnyvadász erőt:D
    És hát a fejezetről. Kiatökömék végre találkoztak*-* Annyira jó személyisége van Josh-nak, én már az első mondatánal zavarba jöttem volna, szóval ebben nem hasonlítok Kiatököm Macey-re :D A hossza.. hááát, oké van, hosszabb, mint az eddigiek, és ennek külön örülök. Várom a folytatást Nilluska, puszi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Heni! :D

      Te olyan gyors vagy, hogy az valami hihetetlen! :D Még szinte fel sem raktam a fejezetet, és máris azt látom, hogy írtál is hozzá :P *-*

      Nem tudom, hogy az Árnyvadász erőnek köszönhető-e, de mindenesetre bevált a küldött energia, köszönöm! :D <3

      Kiatökömék találkoznak, bizony, köszönöm neked ezt a frappáns elnevezést! :D Annyira tetszik, komolyan. Josh pedig *-* Ahh, tudod, mi a véleményem róla :P

      Köszönöm a véleményed, most is! Puszii :) <3

      Törlés
  2. Nilla!:)
    Na legyőztem a lustaságomat és végre írok neked, pedig elejétől fogva olvasom.:) Remélem már jobban vagy, ha az vígasztal én se voltam jó passzban, sőt még mindig betegeskedem.
    Éhezők Viadala, Josh, szimpatikus főszereplő lány, mesés történet! Imádom:) Az írás módot, eddig is tökéletes volt és most is. De látszik, hogy az évek során sokat fejlődtél.
    Ezen a részen annyit mosolyogtam. Macey, lesz még itt egyszer csak esküvő tervezés:D Haha. Legyen már jövő hét:D Kérlek!:)
    Flóraa. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Flóraa! :)

      Jaj, de régen nem láttalak már! :D Remélem, hogy neked is sikerült meggyógyulni, hogy jobban lettél! És köszönöm, igen, szerencsére már sokkal jobban vagyok. :)

      Jaj, köszönöm a szavaidat *-* Mindig olyan jó látni valakit a "régiek" közül! Te tényleg láttad, hogy milyen voltam régen, ezért különösen sokat jelent, hogy most is olvasol, még mindig! :D, és jónak találod a sztorit. :)

      Köszönööm a véleményed!
      Puszi :)

      Törlés
  3. Szia!:)
    Úristen, nagyon imádtam. Komolyan, az első mondat a kedvencem, aztán amit Macey mond Xavier-nek.. És végre találkozott Josh-al. Nagyon örültem neki. :) A rádiós beszélgetés és jó volt, nagyon jól írsz, imádom. :D
    Mellesleg a zenét is nagyon szeretem. :)
    xxx, Lilimooo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Lilimooo! :)

      Köszönöm itt is a véleményed, meg Twitteren is! :D Imádom ezeket olvasgatni :P Amit Macey mond egyébként Xaviernek, azon én is röhögtem egy sort. :D Nem is tudom, hogy jött az ötlet. :D

      A zene, ah, egy hete az megy a fejemben, ki sem tudom űzni! :D Nickelback <3

      Köszönööm a komit, puszi :)

      Törlés
  4. Itt az idő, hogy én is tiszteletemet tegyem a hozzászólók körében. Ennek oka pedig, hogy megszerettem teljesen a történetet.
    Az éhezők viadalát még nem olvastam és jelenleg nincs is tervbe véve, de a te történeted abszolúte rákerült a rendszeres olvasós|időráfordítós listára. Imádom a humorodat és, hogy nem egy sablonos történetet írsz. A karakterek nekem nagyon szimpatikusak (Xavier és az olasza... :D) és még "Kiatököm Josh"-t megkedveltem - a Rémségek cirkuszában láttam és ott jól játszott.
    Hajrá!

    Ja és a design: Mindig, amikor feljövök az oldalra egy fél percet a nézegetésével töltök xD Pedig már igazán megszokhattam volna...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Libricica! :D (Remélem, nem baj, hogy így hívlak, csak a molyon megszoktam)

      Szóval, de jó itt látni téged! :) Köszönöm, hogy "tiszteletedet tetted", nagyon kellemes perceket okozott a véleményed. :)

      Nos, Az éhezők viadala... Én is fintorogva álltam neki, bevallom őszintén! Nem tetszett ez a nagy hype körülötte. De végül mégis megnyert magának, különösen a harmadik kötettel - off vége. :D

      Igyekszem nem sablonos lenni, kikerülni a kliséket, de közben mégis azon a vonalon maradni, ami kedvelhető, szórakoztató.
      Xavierről annyit, hogy... :D Az a pasi megér egy-két beszélgetést szerintem :D Én valamiért nagyon bírom, nem tudom, szerintem a maga módján nagyon jó arc :D
      És Josh pedig *-* A rémségek cirkuszában tényleg nagyon aranyos volt, de ha teheted, nézd meg a Híd Terabithia földjére címűben (igaz, hogy ott még kissrác, de az a film <3) vagy a Detention-ben. Az a film meg egy állatság, de ő nagyon jó benne.

      Ah, a dizájn! :D Azt hittem, csak én vagyok olyan, hogy van, hogy nem csinálok itt semmit, egyszerűen csak nézem. Szeretem nagyon :)

      Köszönöm a véleményed! :)

      Törlés
  5. Szia Nilla!

    Beteg vagy, ez nem jó, viszont örömmel hallom, hogy ez nem hat ki az írásra. A történeted továbbra is tetszik, tele van humorral, de lenne egy szokatlan kérdésem: miért van az, hogy Josh-tól már most olvadásnak indultam? ^^" Elég aranyos lett a karaktere, de majd meglátjuk mi lesz belőle...
    Macey laza, ezt irigylem tőle. Frappánsak és viccesek a visszaszólásai. Ez a "Lézengő" ötletes, nekem rögtön az X-faktoros "lihegő" jutott róla eszembe. Xavier olasz tudása az "amore mio"-nál már ki is merült? :D

    Remek ez a gyakori frissítés, remélem fenntartod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Sopianae! :)

      Nem bizony, tényleg nem volt jó, de van, amibe egy kis megfázás nem tud belerondítani, ez pedig az írás és a történet iránt érzett szenvedélyem. :D

      Háháh! :D Na, ha tudnám a kérdésedre a választ, akkor... Jelentkezhetnék a Nobel-díjra :P Biztos valami általános dologról van szó, mert kb. én is így zúgtam bele, egyik pillanatról a másikra. :)

      Tényleg, most hogy így mondod, tényleg van némi hasonlóság az x-faktoros között, de én eddig erre nem gondoltam. :D
      Xavier... hát :D Ő nagyon alap dolgokat tud, de ennél többet nem fog hangoztatni a történetben, ezt is már csak egyszer-kétszer mondja majd.

      A heti frissítést mindenképpen szeretném megtartani, és egyelőre ennek semmi akadálya sincsen.

      Köszönöm a kommentet! :))

      Törlés
  6. Hello, Nilla!
    Remélem, nem feledkeztél meg rólam, hiszen én is itt vagyok. Kezdjük azzal, hogy szuper az új modul, köszönjük, hogy gondoltál ránk. Én személy szerint megtiszteltetésnek érzem, hogy olvashatlak, szóval én is szeretném megköszönni. Ezen felül köszönöm azoknak, akik segítenek neked és lektorálnak - mert jól tudom, mennyi elírás lehet egy fejezetben, jó ha valaki átszűri ezeket. Ezúttal Angel-nek szól a köszönet. És hát, aki megírta, az természetesen Te vagy! Köszönet hát Neked.
    A fejezet nagyon jó lett, szinte már hozzászoktam az állandó izgalmakhoz. Nagyon kedvelem az írásmódodat, igazán természetes és egy kicsit hisztis, ami viccessé teszi. Talán ez az egyik oka, hogy itt maradtam. Tetszettek a gondolatok, amiket leírtál, mert volt bennük egy kedvelhető gúny. Szeretem, ahogyan írsz! :)
    A karaktereid is tetszenek, egyre jobban! Bevallom Xavier nekem szimpatikus, a főszereplővel ellentétben én kedvelem. Macey imádnivaló és Josh is szimpatikus eddig. Kíváncsi vagyok, hogyan fogod folytatni a történetüket. A rádiótéma még mindig izgalmas előttem, szerintem tökéletes munkahelyet választottál a főszereplőnknek. Vicces, lendületes, szarkasztikus és a legfontosabb: szerethető, amit írsz.
    Már kíváncsian várom a folytatást.

    Ella Fisher

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Ella!

      Mindig nagy öröm olvasni a véleményeidet, mert kifejted, amit gondolsz, igényesen fogalmazod meg, és egyszerűen csak szeretem :) Szóval ezt is köszönöm! :)

      Áh, komolyan! Ezt nem mondhatod! :D (arra gondolok, hogy te köszönöd, hogy olvashatsz.) Ez nekem... ez minden nekem. Gondolni sem merem, hogy vannak akik szeretik, amit csinálok.. hogy erőt merítenek belőle egy rossz, fáradt nap után, vagy mosolyognak a vicceken... Szóval én köszönöm!

      Bizony, Angel kiváló munkát végez. Bármikor rohamozom meg a fejezeteimmel, ő mindig készségesen olvassa, javítja és ha valami nem passzol, őszintén elmondja, és ezért nem lehetek elég hálás neki <3

      Xavier... :D úgy látom, Xavier egy nagyon megosztó karakter lett! :D Vagy nagyon kedveli valaki, vagy egyáltalán nem, középút nincs. :D Érdekes dolog ez. (Én is kedvelem egyébként :P)

      Macey és Josh: <3 róluk csak ennyit tudok nyilatkozni. Egyszerűen... mindketten a szívembe költöztek, és nincs mit tenni, lehetetlen kizárni őket onnan. Örülök, ha te is szereted őket!

      Köszönöm a véleményed, most is! :)

      Puszi :)

      Törlés
  7. Szia Nilla (:
    Egy szuszra bekebeleztem a négy fejezetet. Imádom, ahogy írsz. Szinte azonnal megelevenedik előttem a történet, és sodor magával.
    Talán az Álmodtunk volna? is ezért tartozott a kedvenceim közé. Ezzel a történettel mégis jobban tudok azonosulni. A rádiózás pedig nagyon kreatív ötlet volt, csűrheted-csavarhatod a szálakat rendesen. :D
    Nagyon várom a következő fejezet(ek)et, és ezennel felkerült az És mégis figyelek rád a muszáj-rendszeresen-olvasni listámra. :)
    Csak így tovább ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Húúha! Egyszerre mind a négyet? :D És nem kaptál mérgezést tőle? :D Köszönöm egyébként *-* Ha ilyesmit hallok, akkor mindig... <3 Ah, köszönöm!

      Az Álmodtunk volna?-t én is nagyon szerettem. Bár utólag már nagyon szembetűnőek a hibái, de tényleg szerettem. Viszont Macey hozzám is közelebb került, mint Becca... ez valahogy.. jobban hozzám nőtt.

      A rádió, igen! A rádiót szörnyen kedvelem, szerintem is egy jó terep.

      Köszönöm-köszönöm-köszönöm, hogy azon a listán lehetek! :)) Hamarosan jön a friss! :)

      Puszi :)

      Törlés
  8. Szia, Nilla! :)
    Eddig minden elérhető történeted olvastam, mind imádtam, ahogy ezt is! Főleg ezt...
    Egyszerre olvastam el mind a négy fejezetet, és IMÁDOM!!!
    Josh belopta magát a szívembe általad (még így is, hogy nem volt sok szerepe). <3 :)) De ebben a fejezetben, wow! Folyamatosan vigyorogtam, miközben a szópárbajukat olvastam Macey-vel.
    Mondhatni nagyon élethű környezetben játszódik a történet, ami akár velünk is megtörténhet. Semmi természetfeletti, varázslás és stb. Mégis leköt és tovább sarkall az olvasásra, és alig várom a következő részt, mikor teszed már fel! :D
    Macey és Josh közt csak forr a levegő, szinte tapintani lehet a "feszültséget" :P Imádom őket. Okos és sajátos ötlet volt ez a rádiós témaválasztás, izgalmas és vicces. Josh nagyon magabiztosan, szexisen adja elő magát. <3 :P
    Macey pedig egy talpraesett, vagány, makacs és okos nő. Tudja, hogy vágjon vissza. :D
    Xavier nekem egyáltalán nem szimpatikus, főleg ezzel a nagy szerelemmel, meg olasz stílussal, csak hátráltatja a őket, de hát ilyen is kell. Mondjuk vicces, ahogy Macey nyilatkozik róla, jókat szoktam mosolyogni, bár inkább bosszant.
    Egy szónak is száz a vége, imádom a történetet, kíváncsian várom a folytatást. Biztos vagyok benne, hogy unatkozni nem fogok. :)
    Puszi, Lin <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Lin! :)

      Mindent olvastál? :O Hűűűűha! Na, ez nem semmi dolog. :D Esküszöm, csodállak érte, hogy ezt a sok hülyeséget, amit összehordok, ép ésszel kibírtad :))

      Háh, Josh! Úgy tűnik, hogy mindenkivel sikerült megkedveltetnem, hogy egy nagyon szerethető karaktert varázsoltam nektek ide egy fél fejezet alatt - és ennek hihetetlenül örülök! :D Nem sokat szerepelt, ez tény, de ha így megszerettétek, akkor <33
      Macey és Josh szópárbaja, ah, igen :D Ez nekem is az egyik kedvencem köztük, de mondjuk lesznek még ilyenek :P

      Xavier... :D Na, hát ő egy érdekes fazon. :D Én komolyan kedvelem! :D velem van a baj? :D És igen, Macey ahogy gondolkozik róla, hát az megér egy misét :D Nem sajnálja szegényt. :D
      Josh, csak ennyi: <3
      Macey pedig: nagyon örülök, ha sikerül vele azonosulni! Ő egy elég nehéz, erős karakter, az ilyen főhősnőket általában nem szokták kedvelni. :D

      Köszönöm a kedves sorokat, nagyon jólestek! :) Hozom a folytatást! :)

      Puszi :)

      Törlés
  9. szar napom volt. a reggelem egy kellemetlen incidenssel indult (jegyzet magamnak: nem olvasom a blogodat többet mobilról az utcán..) de most, hogy átrágtam magam a fejezeteken, kicsit jobban érzem magam.
    az Éhezők Viadala abszolút kedvencem, Josh pedig... awwh, szerelmes vagyok *-* <3<3
    fantasztikusan írsz, soha nem olvastam még ilyen jó blogot, de komolyan.
    úgy volt, hogy el lesz cseszve a hétvégém, de ha olvashatok még egy részt, nem bánom az egészet...
    Xavier meg...nem tudom, egyszerűen imádom :)) az olasz, romantikus csávók mindig is tetszettek :))
    szóval köszönöm, hogy megmentetted a napomat... :)

    nicole

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Nicole! :)

      Ennél nagyobb dicséretet nem is kaphattam volna! :D "szar napom volt, de most jobban érzem magam" Komolyan, köszönöm! <3
      Ezt a jegyzet-dolgot elmeséled? :D Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi történt! :D

      Az éhezők viadala! Az egy nagyon jó sorozat, a Kiválasztott az egyik kedvenc könyvem lett. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom.

      Hümm-hümm, Josh... :D Úgy látom, ebben a fejezetben tarolt! :D Esküszöm, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogjátok. :D

      Xavier... Üdv a kedvelők táborában! :D Eléggé megoszlanak róla a vélemények, ezen mindig meglepődöm. Pedig szerintem a maga módján aranyos a srác :P

      Én is elég kedvtelenül álltam hozzá a hétvégéhez, utálom a havazást, meg satöbbi, de a véleményed után! Sokkal jobban érzem magam :)))

      Köszönöm a kommented! :)

      Törlés
    2. szia, Nilla :)
      haha, nem túl nagy szám, csak érzékeny vagyok az ilyenekre, szóval kicsit megviselt...békésen (és roppant álmosan) ballagok a suli felé, olvasgatom a blogod, mikor pár srác mellet elsétálva feltűnt, hogy beszólogatnak. Na, gondoltam, el kéne tenni azt a telefont. elteszem, kicsit rákapcsolok a tempóra, de elkezdenek követni... meg kiabáltak meg minden... wà tök rossz volt, tisztára beszartam. mondjuk szerencsére nem voltam messze, úgyhogy az utolsó száz métert szinte futva tettem meg... de ez rányomta abélyeét a napomra, meg az se volt túl jó, hogy a legjobb barátnőm megbetegedett...
      amúgy fura, és kicsit vicces, hogy te köszönöd mega komit, mert tényleg neked köszönhetem, hogy valami értelme voltt felkelni ma reggel...
      ilyen depis hangulatban különösen fogékony vagyok a jó történetekre.. a tied pedig nem egyszerűen jó... fantörpikusan írsz, köszönöm, hogy olvashatlak <3

      puszi, nicole


      Törlés
    3. Te jó ég! Hát nem csodálom, hogy ez megpecsételte volna a napodat! Szerintem akkora hógolyót vágtam volna a barmokhoz, amekkorát csak tudok, aztán FUSS! :D Na, jó, persze nem, de jó ezt gondolni. :D
      Egyébként ez szerintem nem a te hibád, mármint hogy érzékeny vagy, ezzel kapcsolatban én is így érzek. Sajnálom :(
      De ez esetben még jobb hallani, hogy a napodban volt valami jó is, még akkor is, ha csak egy fejezet elolvasásáról van szó! Örülök, ha segíthetek ezzel!
      A barátnődnek pedig jobbulást! :)

      Törlés
  10. Megint én! :D
    Így, - valószínűleg, jóval utóbb- utólag, is jobbulást, nagyon jó volt ez a rész is :D és én csodálom Macey-t...de tényleg, én nem tudtam volna ekkora hideg vérrel fogadni Josh-t főleg hogy a férjem csak még nem td róla :DD
    az Éhezők Viadala a kedvenc könyvem. De tényleg. És amikor elolvastam a poén olyan jót nevettem! Köszönöm, hogy írod, nagyon jó, hogy sok értékes írás van a világon :) -na jó ez nem tudom honnan jött, talán azért mert a minap próbáltam újra olvasni a twilight-ot, hogy megtudjam abban mi fogott meg annyira, de nem jött össze :D-

    VálaszTörlés
  11. Kedves Nilla!
    Élvezettel olvastam ezt a részt. Nagyon tetszettek a karakterek, és ahogy felvezetted őket. Tetszett Macey hozzá állása, őszintesége.
    Ez a mondat nagyon lényegre törő volt:
    "de nem dőltem be neki. Még a jó illatával együtt sem."
    Remélem nem veszed rossz néven, és tudom már befejezted a sztorit, de találtam egy kis hibát:
    "De mindig jólesik, ha ilyen egy ilyen gyönyörű nő velem foglalkozik."
    Egyébként ez volt a kedvenc mondatom a részben :)

    Annus

    VálaszTörlés